Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Neamț Anexă gospodărească cuprinsă de flăcări. Care a fost cauza incendiului

ro

09 Feb, 2022 14:35 986 Marime text
  • Incendiu anexă (centrală termică) casă de locuit, strada Baltagului din oras Roznov, județul Neamț   

În această dimineață, în jurul orei 09:17, pompierii au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu produs la o anexă gospodărească situată pe strada Baltagului, în orașul Roznov. 


La locul solicitării s-au deplasat pompierii voluntari din cadrul SVSU Roznov (cu o autospecială de stingere) și pompierii militari din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, informează ISU Neamț. 

 
La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta în interiorul și la acoperișul unei anexe gospodărești cu posibilitatea propagării la două locuințe și la o anexă gospodărească. 


Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite.


Au ars: bunurile materiale aflate în interiorul anexei (centrală termică, obiecte de mobilier, aparate electrocasnice etc),  acoperișul anexei (construit din astereală din lemn și acoperit cu tablă) pe o suprafață de aproximativ 15 mp și bunurile materiale depozitate în pod.


Potrivit aceleiași surse, efectul termic al curentului electric (aparat electric lăsat sub tensiune) a fost cauza probabilă de producere a incendiului. 


Nu au fost victime.


Sursa foto cu rol ilustrativ: IGSU 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii