Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Ialomița Un copil de doi ani și doi adulți, răniți după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat (GALERIE FOTO)

ro

03 Jul, 2022 13:57 969 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: ISU Ialomița
Pompierii ialomițeni au fost solicitați să intervină pentru gestionarea unei situații de urgență, generată de producerea unui accident rutier pe DN 2C,  la ieșire din orașul Amara, către localitatea Grivița, în care a fost implicat un autoturism, care a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.
 

La locul evenimentului au fost alocate două echipaje de salvatori, din cadrul Detașamentului de pompieri Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o autospecială de descarcerare. În sprijinul acestora au intervenit și două echipaje ale SAJ Ialomița(tip B și tip C)., transmite ISU Ialomița. 



Imagine de la eveniment, foto: ISU Ialomița
În urma impactului au rezultat trei victime (doi adulți și un copil minor în vârstă de aproximativ 2 ani), conștiente și neîncarcerate, care au fost monitorizate de echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind preluate și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare.



Potrivit sursei citate, pompierii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul accidentului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii