Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judeţul Ialomiţa Două persoane rănite într-un accident în prima zi de Paşte. Şoferul implicat era băut (GALERIE FOTO)

ro

24 Apr, 2022 10:44 1346 Marime text
Accident în judeţul Ialomiţa. Foto: ISU IalomiţaÎn această dimineață, în jurul orei 07:00, pe DN 21 între localitățile Slobozia Nouă și Iazu, judeţul Ialomiţa s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a 2 persoane.

Potrivit IPJ Ialomiţa, din verificările efectuate de polițiști a reieșit că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani, care ar fi părăsit partea carosabilă și a ajuns cu mașina pe câmpul de pe marginea drumului.

„Atât șoferul cât și un pasager aflat în autoturism au fost răniți și transportați la Spitalul din Slobozia pentru îngrijiri medicale. 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager, rezultatul indicând o valoare de 0.90 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului“ - au precizat reprezentanţii IPJ Ialomiţa.


Accident Ialomiţa. Foto: ISu IalomiţaReprezentanţii ISU Ialomiţa au precizat că în jurul orei 07:00, au fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de producerea unui accident rutier pe DN 21,  la ieșire din localitatea Slobozia Nouă, către localitatea Iazu, în care a fost implicat un autoturism, ce a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat.

„La locul evenimentului au fost alocate de urgență, trei echipaje din cadrul Gărzii de intervenție Slobozia, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD. În sprijinul acestora a intervenit și un echipaj al SAJ Ialomița(tip C). În urma impactului au rezultat două victime, conștiente și cooperante, dintre care una încarcerată.
Victima încarcerată a fost extrasă dintre fiarele contorsionate ale autoturismului în siguranță, cu ajutorul mijloacelor specifice din dotare. Ambele victime au fost monitorizate la locul intervenției, ulterior au fost preluate de echipajele medicale și transportate la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații suplimentare. Militarii au mai asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor la locul intervenției“ - au precizat reprezentanţii ISU Ialomiţa. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii