Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Harghita Proprietarul unei case a fost transportat la spital, după ce locuința lui a fost cuprinsă de flăcări

ro

15 Jan, 2022 21:56 1390 Marime text


Un incendiu a izbucnit în această seară, în județul Harghita. 



În această seară, la ora 18:15, prin apel la 112, am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o casă din municipiul Gheorgheni, transmite ISU Hraghita. 




Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita, Alina Ciobotariu spune că locul solicitării s-au deplasat 3 echipaje de pompieri militari din cadrul Detașamentului Gheorgheni, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. 




La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta la acoperișul casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 20 mp.




Proprietarul, în vârstă de 37 de ani, a suferit arsuri la nivelul membrului superior drept, iar după acordarea primului ajutor calificat la locul evenimentului, a fost preluat și transportat la Spitalul Municipal din Gheorgheni, pentru îngrijiri medicale de specialitate.




Pompierii au localizat și lichidat incendiul în mai puțin de o oră, în urma căruia au ars: acoperișul terasei și al casei, pe o suprafață de aproximativ 20 mp, ușa de acces în locuință, un aragaz și o butelie.



Incendiul s-a produs, cel mai probabil, în urma exploziei unei butelii de aragaz, ce erau amplasate pe terasa de la intrarea în casă.










Sursa foto: pexels 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii