Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Județul Harghita O persoană a murit în această dimineață într-un accident rutier pe DN12

ro

22 Dec, 2021 10:46 2850 Marime text
O persoană a murit în această dimineață într-un accident rutier ce a avut loc în județul Harghita, pe DN12. 

UPDATE- Oficial de la IPJ Harghita


"Un bărbat 41 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea un autoturism (...) în localitatea Cozmeni din direcţia Tuşnad către Miercurea Ciuc, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. După producerea evenimentului, conducătorul auto a ieşit din vehicul, moment în care a fost acroşat de un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Tuşnad, care a intrat în coliziune cu autoturismul răsturnat", transmite IPJ Harghita.



Şoferul celui de-al doilea autoturism a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.




Potrivit ISU Harghita, în această dimineață, la ora 08:20, a fost anunțat un accident rutier produs pe DN 12, între localitățile Cozmeni și Băile Tușnad, cu o victimă.

„La fața locului s-au deplasat 2 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de primă intervenție și comandă. La sosirea echipajelor de intervenție, victima se afla în ambulanța SAJ Băile Tușnad, aplicându-i-se manevre de resuscitare. Echipajele ISU au intervenit pentru deconectarea bornelor de la acumulator“ - au precizat reprezentanții ISU Harghita. 


Din păcate cu toate eforturile depuse de cadrele medicale, victima nu a mai putut fi zalvată. 

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz pentru a stabili care sunt împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier. 

Sursa foto : ISU Harghita 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii