Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:38 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Un autoturism în care se aflau un copil și doi adulți, înzăpezit în apropiere de Negru Vodă. Unde au mai intervenit salvatorii în timpul avertizărilor de vreme rea

ro

05 Feb, 2023 09:33 1523 Marime text
Foto: ZIUA de ConstanțaLa această oră, manevrele din toate porturile sunt suspendate. Potrivit ISU Dobrogea, în această dimineață, în jurul orei 03.34 minute, un autoturism a rămas înzăpezit în afara părții carosabile, la o distanță de aproximativ un km de Negru-Vodă spre Cerchezu.

În autoturism se aflau doi adulți și un copil. S-a luat legătura cu grupa operativă din Negru-Vodă care a alocat un buldoexcavator în sprijin.

Tot în cursul acestei dimineți, în municipiul Constanța, un copac a căzut pe partea carosabilă. A intervenit Detașamentul de Pompieri Constanța-Port pentru  degajarea aceastuia. 

„Între localitățile Cuza-Vodă și Mihail Kogălniceanu, un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile; nu s-au înregistrat victime.

În mai multe localități din județul Constanța se circulă în condiții de iarnă, iar în unele porțiuni carosabilul este umed, iar în localitatea Potârnichea este oprită alimentarea cu energie electrică. S-a luat legătura cu reprezentanții ENEL pentru remedierea situației“ - au mai precizta reprezentanții ISU Dobrogea.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii