Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:11 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Un autocamion s-a răsturnat, lovind un altul, pe Autostrada A4. Unul dintre ele a luat foc (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

11 Dec, 2021 14:51 2534 Marime text


Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dobrogea” a fost solicitat să intervină sâmbătă, 11 decembrie, în județul Constanța.

Conform primelor informații, s-a produs un accident rutier pe Autostrada A4 - intrare de la Agigea, la aproximativ 500m, sensul spre Ovidiu.

Se pare că un autocamion s-a răsturnat și a rupt parapeții despărțitori ai autostrazii, lovind un alt autocamion de pe sensul opus de mers. 

În urma impactului, unul dintre autocamioane a luat foc. 

Unul dintre ele este încărcat cu piatră, iar altul cu cereale. 

Au fost mobilizate echipaje din cadrul Detașamentului Port cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, o ambulanță SMURD B, pompierii de la Detașamentul Palas cu o automacara și un echipaj SMURD B, precum și Detașamentul Fripis cu o autospecială pentru descarcerare.

Nicio persoană nu a fost rănită. 

Traficul este blocat pe sensul de mers spre Ovidiu.

UPDATE

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A4 Ovidiu-Agigea, kilometrul 19+200 de metri, în apropierea localității Agigea, județul Constanța, a avut loc o tamponare în care au fost implicate două autotrenuri. Unul dintre acestea s-a răsturnat, fiind împrăștiat pietriș pe carosabil. Nu sunt persoane rănite.












 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii