Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:38 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Tânărul decedat în accidentul de la Șipotele este nepotul viceprimarului din Dobromir

ro

05 Jul, 2021 15:42 8496 Marime text
  • Victima este chiar nepotul lui Ismail Sebai, viceprimarul comunei Dobromir, județul Constanța. 


Un tânăr de 29 de ani a murit noaptea trecută într-un grav accident rutier petrecut pe strada Traian din localitatea Șipotele (dinspre Deleni către Veleni). 

Victima este chiar nepotul lui Ismail Sebai, viceprimarul comunei Dobromir, județul Constanța. 

Acesta a declarat pentru ZIUA de Constanța că este foarte afectat de decesul tânărului și nu poate vorbi despre evenimentul rutier. 

De asemenea, viceprimarul a menționat că tânărul era singur în mașină în momentul accidentului, bărbatul de 74 de ani rănit în evenimentul rutier nefiind pasager în autoturism. 

Conform unor martori rănitul ar fi una dintre persoanele care locuiesc în casa în care a intrat mașina condusă de tânărul de 29 de ani. 

Oficial de la IPJ Constanța

În această dimineață, în jurul orei 04.00, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe strada Traian din localitatea Șipotele (dinspre Deleni către Veleni). 

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un autoturism a intrat în coliziune cu un gard, ulterior cu un imobil. 

În urma accidentului rutier a rezultat decesul conducătorului auto, de 29 de ani, și vătămarea corporală ușoară a unui bărbat de 74 de ani.  

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Sursa foto: SAJ Constanța

Citește și: 

UPDATETragedie la Șipotele-județul Constanța. Un mort în urma unui accident rutier. Mașina s-a zdrobit de gardul unui imobil (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii