Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Șofer beat reținut după ce a fost implicat într-un eveniment rutier la Mihail Kogălniceanu. Incredibil ce alcoolemie avea bărbatul

ro

04 May, 2023 13:25 1049 Marime text
Poliția. Foto: IPJ Bistrița NăsăudUrmare a cercetărilor efectuate într-un dosar penal, la data de 3 mai a.c., polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu – Postul de Poliție Mihail Kogălniceanu au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat, de 42 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Potrivit unui comunicat al IPJ Constanța, la data de 1 mai a.c., în jurul orei 17.00, fiind sub influența băuturilor alcoolice, acesta ar fi condus un autoturism, pe strada Transilvaniei din comuna Mihail Kogălniceanu, și ar fi provocat un accident rutier (tamponare).

„Bărbatul a refuzat testarea cu aparatul etilotest, ulterior fiind condus la spital, pentru prelevarea de mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Potrivit buletinului de analiză toxicologică, bărbatul avea o alcoolemie de 2,74 g/l alcool pur în sânge.
Persoana în cauză a fost condusă și încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, cu propunere corespunzătoare“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii