Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:33 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Infracțiuni la regimul rutier în Cogealac și Eforie Nord. Șoferii s-au ales cu dosar penal

ro

07 Jan, 2022 21:06 1423 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști în județul Constanța.





La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 00.15, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 20 de ani, care a condus un autoturism pe DJ 226, în localitatea Sinoie, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 






La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 1.20, polițiști din cadrul Secției 5 Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 18 ani, care a condus un autoturism pe Aleea Ioan Stanei din localitatea Corbu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.






 
La data de 7 ianuarie a.c., în jurul orei 1.50, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Republicii din stațiunea Eforie Nord, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital, unde a refuzat prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.



 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală, informează IPJ Constanța.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii