Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:24 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Inconștiență la volan! Mai mulți șoferi sub influența băuturilor alcoolice sau a drogurilor, depistați în trafic

ro

11 Sep, 2022 16:12 4654 Marime text
razie polițiști. Foto: IPJ ConstanțaMai mulți conducători auto au fost depistați în trafic în județul Constanța conducând fie sub influența băuturilor alcoolice, fie  asubstanțelor interzise. 

Potrivit IPJ Constanța, la data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 2.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Ovidiu au identificat un bărbat, de 23 de ani, care a condus un autoturism pe DC 89 la intersecția cu DJ 228A, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul drug-test a rezultat o valoare pozitivă pentru cannabis, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii substanțelor din sânge.
Totodată, bărbatul a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 21.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 40 de ani, care a condus un autoturism pe strada Siliștea, din localitatea Tepeș Vodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
Totodată, bărbatul a condus autoturismul fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 10 septembrie a.c., în jurul orei 10.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 45 de ani, care a condus un autoturism pe strada Constanței, din orașul Năvodari, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 2.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 64 de ani, care a condus un autoturism pe șoseaua Mangaliei, din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 3.00, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție au identificat un bărbat, de 60 de ani, care a condus un autoturism pe strada Liliacului, din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 11 septembrie a.c., în jurul orei 4.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 22 de ani, care a condus un autoturism pe strada Medgidiei, din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii