Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Inconștiență la volan! Mai mulți șoferi beți sau fără permis depistați în trafic. Unul dintre aceștia, implicat într-un accident în Mamaia

ro

07 Mar, 2023 12:47 1352 Marime text
Actiune IPJMai multe infracțiuni la regimul rutier au fost constatate de polițiștii IPJ Constanța. 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 7 martie a.c., în jurul orei 23.00, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurală Cernavodă au identificat un bărbat, de 41 de ani, care a condus un autoturism, pe DN 22C, în satul Faclia, comuna Saligny, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 6 martie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Topraisar au identificat un minor, de 14 ani, care a condus un autoturism, pe strada Cupeșeștilor din satul Plopeni, comuna Chirnogeni, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 6 martie a.c., în jurul orei 14.15, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Cogealac au identificat un bărbat, de 48 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 222, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 6 martie a.c., în jurul orei 13.00, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 66 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Albinelor, fiind sub influența băuturilor alcoolice.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 6 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia s-a produs un eveniment rutier (tamponare).

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 40 de ani, respectiv 43 de ani.

Cei doi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul, în cazul bărbatului de 40 de ani, fiind de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele s-a constituit dosar de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii