Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Doi cetățeni români au încercat să introducă obiecte pirotehnice ilegal în țară

ro

29 Dec, 2023 12:41 661 Marime text
Sursa foto: Poliția de FrontierăMai multe materiale pirotehnice au fost găsite în autoturismul unor persoane care se întorceau din Bulgaria în România. 

Potrivit Poliției de Frontieră, doi cetăţeni români care transportau o cantitate de materiale pirotehnice achiziţionate din Bulgaria au fost opriţi din intenţia lor de a le folosi în ţara noastră, fiind identificaţi de către poliţiştii de frontieră. 

„Astfel, în data de 28.12.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, pe sensul de intrare, în cadrul controlului de frontieră, au fost descoperite în portbagajul unui autoturism condus de un bărbat, având pasager o altă persoană, ambii cetăţeni români, un număr de 239 bucăţi articole pirotehnice din categoria F2, F3 si F4. Valoarea acestora a fost stabilită la suma de aproximativ 1.350 lei.

În cauză a fost întocmită lucrare penală pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere şi transport fără drept a materialelor explozive, faptă prevăzută de art 37, lit. a din Legea 126/1995“ - au mai precizta reprezentanții Poliției de Frontieră.


Întreaga cantitate de materiale pirotehnice a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii