Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Doi bărbați bănuiți de furtul unui cal au fost prinși

ro

11 Apr, 2022 15:23 1340 Marime text
Poliție, foto cu rol ilustrativ: ISU Bistrița-Năsăud

Polițiștii constănțeni au identificat doi bărbați în vârstă de 24, respectiv, 33 de ani care ar fi pătruns, în noaptea de sâmbătă spre duminică (9/10 aprilie) în locuința unei femei din comuna Ion Corvin, de unde ar fi furat un cal cu harnașamentul acestuia și un atelaj hipo. 

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției 8 Rurală Băneasa au identificat 2 bărbați, de 24, respectiv 33 de ani, bănuiți de comiterea faptei.
 
Astfel, în noaptea de 9-10 aprilie a.c, cei în cauză ar fi pătruns în curtea locuinței unei femei de 58 de ani, din comuna Ion Corvin, de unde ar fi sustras un cal cu harnașamentul acestuia, precum și un atelaj hipo”, se arată în documentul poliției. 
 
Conform IPJ Constanța, duminică, 10 aprilie, în jurul orei 13.00, polițiștii i-au depistat pe cei doi, în timp ce se deplasau cu atelajul hipo sustras spre comuna Lipnița.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate și predat persoanei vătămate, iar persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii