Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Amenzi de mii de lei aplicate de polițiști în ultimele 24 de ore. Ce nereguli au fost constatate

ro

18 Jan, 2023 13:20 842 Marime text
Polițiști în misiune. Foto cu rol ilustrativ: facebook/DGPMBÎn noaptea de 17/18 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier, împreună cu cei ai Secției 2 Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii conducerii autovehiculelor sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe.

În urma activităților, polițiștii au aplicat 20 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 5.300 de lei, dintre care 12 pentru depășirea limitei de viteză.
 
La data de 17 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secțiile Urbane 1-5 au desfășurat o acțiune pe linia menținerii unui climat optim de ordine și siguranță publică.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 1.100 de lei, toate la Legea 61/1991.
 
La data de 17 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au desfășurat o acțiune pe linia verificării respectării limitei legală de viteză.
În urma activităților, polițiștii au aplicat 6 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 2.300 de lei, dintre care 4 pentru depășirea limitei de viteză.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii