Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:34 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța. Adolescenți de 17 ani depistați în trafic fără a deține permis de conducere. Au fost întocmite dosare penale

ro

09 May, 2023 13:18 1260 Marime text
Politia în misiune. Foto: Facebook/DGPMBDoi minori de 17 ani au fost depistați în trafic în județul Constanța în timp ce conduceau fără a deține permis de conducere valabil. 

Potrivit IPJ Constanța, La data de 8 mai a.c., în jurul orei 20.55, polițiști din cadrul Poliției orașului Negru Vodă au identificat un minor, de 17 ani, care a condus un autoturism, pe DN 38, în orașul Negru Vodă, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.
 
La data de 8 mai a.c., în jurul orei 18.50, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Rutier au identificat un minor, de 17 ani, care a condus un autoturism, pe strada Lebedei, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Totodată, în autoturism a fost identificat un bărbat, de 31 de ani, care i-ar fi încredințat minorului autoturismul, pentru a-l conduce.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere, pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoae care nu deține permis de conducere.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii