Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:17 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Acțiuni desfășurate de polițiști. Zeci de amenzi, aplicate

ro

17 Jan, 2022 18:21 1307 Marime text


În cursul nopții trecute, 16 ianuarie a.c., polițiști din cadrul Secției 9 Rurală Topraisar, împreună cu polițiști ai Biroului Rutier Mangalia și cei ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea faptelor ilegale, precum și a principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, dar și pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, în comunele Topraisar și Comana, informează IPJ Constanța.
 
Au fost legitimate peste 70 de persoane și au fost controlate aproximativ 30 de autovehicule.
 
În urma activităților, au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 14.000 de lei.
 
Polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la patru localuri din localitățile Topraisar, Biruința, Lanurile și Comana (trei săli de jocuri și un magazin alimentar), se permite accesul persoanelor care nu dețin certificat verde și se desfășoară activități de comercializare a băuturilor alcoolice.

Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 10.000 de lei.
 
Duminică, 16 ianuarie, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia, Biroului de Poliție Vama Veche-2 Mai, Secției 3 Rurală Mangalia și ai Secției 9 Rurală Topraisar au desfășurat activități pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, precum și pentru verificarea respectării prevederilor Legii 55/2020.

Potrivit IPJ Constanța, au fost legitimate aproximativ 90 de persoane, totodată fiind verificate peste 70 de autovehicule.

În urma acțiunilor, polițiștii au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 4.800 de lei, dintre care 7 la Legea 55/2020 și 6 la O.U.G. 195/2002.

Sursa foto cu rol ilustrativ: Facebook/ DGPMB 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii