Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:08 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Accident rutier la intrare în Hârșova. Patru victime, dintre care un copil în comă

ro

27 Jan, 2021 13:15 5239 Marime text
  • Accident rutier la intrare în localitatea Hârșova, județul Constanța, imagini puteți vedea în secțiunea Galerie foto a materialului.
În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină la intrare în localitatea Hârșova, județul Constanța.

Din primele informații este vorba despre un accident rutier produs între două autoturisme.

În urma impactului, au rezultat trei victime, dintre care două sunt încarcerate. 

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa spune că accidentul rutier de la Hârșova s-a soldat cu patru victime: un copil de doi  ani în comă, transportat cu o mașină particulară  la Spitalul Hârșova.

Acum va fi preluat de un echipaj Saj B2 care se va întâlni pe drum cu Smurd C. Copilul este la Spitalul Hârșova, va fi transferat la Spitalul Județean.

O a doua victimă este mama copilului,  traumatism umar (ajunsa la spitalul Hârșova tot cu mașina particulară). O alta victimă, este un bărbat care prezintă  traumatism cranio cerebral, traumatism toracic, conștient, echipaj Smurd B la Spitalul Hârșova iar ce-a de a patra victimă, un alt  bărbat, care prezintă traumatism cranio-cerebral, constient, transortat la Spitalul Hârșova.
                                                 
La locul accidentului au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Rutiere pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.


Sursă foto: ISU Dobrogea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii