Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Constanța Accident rutier grav. Două mașini proiectate în afara șoselei. Un șofer băut. O victimă a decedat (galerie foto+video)

ro

16 May, 2020 10:17 10244 Marime text

La data de 15 mai a.c., în jurul orei 21.10, un bărbat de 29 de ani a condus un autoturism pe DJ 391, dinspre localitatea Viroaga către Negru Vodă, iar la un moment dat, deoarece se deplasa în zig-zag,  a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 25 de ani, care circula din spatele său și care a efectuat manevră de depășire.

În urma impactului, ambele autoturisme au fost proiectate în afara părții carosabile, iar cel de-al doilea auto a lovit un cap de pod.

În urma impactului a rezultat decesul la fața locului a unui bărbat de 43 de ani, pasager pe locul din dreapta față din al doilea autoturism și vătămarea corporală gravă a unui bărbat de 24 de ani, pasager pe bancheta din spate din același autoturism.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul primului conducător auto, de 29 de ani, rezultatul indicând o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Iliescu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii