Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Botoșani Copilul de 2 ani dispărut duminică a fost găsit în viață (VIDEO)

ro

18 Mar, 2024 16:29 1055 Marime text
Sursă foto: Facebook/Ministerul Afacerilor Interne
 
  • Copilul de 2 ani care a dispărut în cursul după-amiezii de duminică şi care a fost căutat de peste 200 de forţe de ordine din cadrul MAI şi numeroşi voluntari a fost găsit în viaţă.
     
Copilul de 2 ani care a dispărut în cursul după-amiezii de duminică şi care a fost căutat de peste 200 de forţe de ordine din cadrul MAI şi numeroşi voluntari a fost găsit în viaţă, potrivit Agerpres.

„Ca urmare a mobilizării exemplare şi a eforturilor forţelor de ordine şi ale întregii comunităţi, minorul a fost găsit. Acesta a fost preluat şi va fi transportat la o unitate spitalicească, pentru analizarea stării de sănătate. Mulţumim tuturor celor care au participat la activităţile de căutare: reprezentanţi MAI, voluntari şi jurnalişti!”, a transmis, luni după-amiază, Inspectoratul General al Poliţiei Române.


Copilul, care este din localitatea Tudora, se afla, duminică, în vizită la o cunoştinţă împreună cu familia, când a părăsit locuinţa respectivă, iar în urma căutărilor, cei apropiaţi nu au reuşit să-l găsească, a încheiat sursa citată.



Citește și:
UPDATE. Județul Constanța: Accident rutier pe DN2A între localitățile Stupina și Crucea. O persoană a decedat(GALERIE FOTO+VIDEO) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii