Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:22 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Județul Arad Zece persoane rănite într-un grav accident rutier pe Autostrada A1. Printre victime, un copil de patru luni (GALERIE FOTO)

ro

27 Jun, 2022 08:27 969 Marime text
Accident rutier grav pe Autostrada A1. Foto: ISU AradSeara trecută, 26 iunie 2022, în jurul orei 22:00, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, “Vasile Goldiș” al județului Arad, a fost alertat de producerea unui accident rutier, în care au fost implicate două microbuze, pe A1, la Km 560. 

La locul solicitării au fost alocate de urgență forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de pompieri Arad: 
-O autospecială pentru transport victime multiple
-o autospecială de stingere cu apă si spumă
-Descarcerarea ușoară și două echipaje SMURD. 

Evenimentul rutier a avut loc pe A1 sensul de mers Nădlac-Arad la aproximativ 5 km de ieșirea spre orașul Pecica.

„Este vorba de impact între 2 microbuze, unul a intrat în coliziune cu un alt microbuz care se deplasa în față. În urma impactului au fost rănite ușor mai multe persoane, numărul celor transportate la spital urmând a fi stabilit de echipajul medical. Traficul a fost blocat, coloana de mașini fiind de aproximativ 1,5 km. În urma accidentului au rezultat 11 victime, conștiente, cooperante, cu diverse traumatisme.  10 victime au fost transportate la UPU pentru îngrijiri de specialitate, printre ele și un copil de patru luni“ - au preciat reprezentanții ISU Arad. 


Accident rutier grav pe Autostrada A1. Foto: ISU AradPompierii au continuat misiunea pentru asigurarea măsurilor P.S.I., iar autoritățile competente au preluat cazul pentru cercetări.

Potrivit IPJ Arad, șoferul microbuzului accidentat este un bărbat de 49 de ani, din județul Brașov, iar cel care a condus al doilea microbuz este un bărbat de 28 de ani, din Arad.

 „Majoritatea persoanelor sunt din județele Mureș, Harghita, Bistrița-Năsăud.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre șoferi nu a consumat alcool.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au dus la producerea accidentului rutier, într-un dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă“ - au precizat reprezentanții ISU Arad.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii