Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Judecătorii au respins propunerea de arestare

ro

03 Oct, 2013 00:00 975 Marime text
Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către un cetăţean cu privire la faptul că o persoană necunoscută i-a sustras portofelul din buzunar.

Din primele cercetări, oamenii legii au stabilit că, la data de 27 august, ora 11.30, partea vătămată a fost abordată de un bărbat care, sub pretextul că un prieten de al său a suferit o fractură a piciorului, s-a aplecat asupra acestuia indicându-i cu mâna zona fracturii (i-a distras atenţia), moment în care i-a sustras din buzunarul stâng al pantalonilor un portofel ce conţinea actul de identitate, permisul de conducere, carduri de cumpărături şi sumele de 540 de lei şi 500 de euro, cauzându-i un prejudiciu total de 3.000 de lei.
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Compartimentului Furturi din Buzunare şi Poşete, Biroul de Investigaţii Criminale, l-au identificat pe Aurel D., de 53 de ani, din Medgidia, suspect de comiterea faptei.
Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă, propunerea fiind respinsă şi dispunându-se obligarea învinuitului de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii