Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:53 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jocuri educative, confiscate la Agigea

ro

12 Jun, 2013 00:00 509 Marime text
Poliţişti de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au constituit o echipă comună de control împreună cu reprezentanţii Biroului Vamal Constanţa Sud, descoperind într-un container sosit în P.T.F. Constanţa Sud Agigea din direcţia China colete cu jocuri educative ce nu fuseseră declarate la intrarea în ţară, cu o valoare de aproximativ 870.000 lei.

La sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi lucrătorii vamali au efectuat, la rampa existentă în cadrul P.P.F. Constanţa Sud Agigea, controlul unui container sosit din China pe adresa unei societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
În urma controlului au fost descoperite 620 de colete ce conţineau 8.680 de jocuri educative „Monopoly” şi „Scrabble”, ce nu fuseseră declarate la intrarea în ţară.
Marfa, evaluată la aproximativ 870.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării de către lucrătorii vamali.
Poliţiştii de frontieră i-au întocmit administratorului societăţii comerciale în cauză, un cetăţean chinez în vârstă de 35 ani, cu reşedinţa în municipiul Timişoara, dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de „folosire de acte nereale faţă de autoritatea vamală”.

Ti-a placut articolul?

Comentarii