Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:04 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Jandarmii Grupării Mobile Constanța vor asigura măsurile de ordine de Revelion și Anul Nou

ro

29 Dec, 2022 14:39 918 Marime text
Jandarmi. Foto: Facebook/Gruparea Mobilă de JandarmiÎn perioada 30 decembrie – 02 ianuarie, peste 50 de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Tomis Constanța vor acționa, zilnic, în sistem integrat alături de colegii din poliție sau în cadrul patrule independente, pentru menținerea liniștii și ordinii publice pe raza municipului Constanța, în stațiunea Mamaia, dar și pe raza Secției 1 Poliție Rurală, în localitățile Agigea, Cumpăna și Valu lui Traian.

Potrivit unui comunicat al Grupării Mobile de Jandarmi, efectivele Grupării Mobile sunt pregătite și pentru acordare de sprijin Inspectoratelor de Jandarmi din județele limitrofe, în conformitate cu competențele legale.

„Menționăm că în noaptea dintre ani, peste 70 de jandarmi vor fi la datorie pentru respectare normelor de conviețuire socială, dar și a modul de utilizarea a materialelor pirotehnice pe străzi și în zonele aglomerate“ - au mai precizat reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi.

Pentru ca noaptea de Revelion să rămână un moment cu amintiri plăcute, jandarmii recomandă următoarele:
- Dacă vă aflați într-un loc aglomerat, aveți grijă la copii și nu lăsați bunurile personale nesupravegheate;
- Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele cunoscute întâmplător și nu legaţi prietenii cu persoane care manifestă un comportament deviant, deasemenea, nu acceptaţi băutură, ţigări sau alimente de la persoane necunoscute;
- Fiţi atenţi la modul de folosirea al materialelor pirotehnice și luați-vă măsuri de siguranţă suplimentare când le utilizați sau vă aflați lângă persoane care folosesc asemenea materiale;
- Nu răspundeţi la provocări cu violenţă şi încercaţi să evitaţi conflictele;
- Atunci când sunteţi martorii unor fapte antisociale sau aţi fost victima unei infracțiuni, nu ezitaţi să vă adresaţi celui mai apropiat echipaj de jandarmi sau să apelaţi numărul unic de urgenţă „112” .
Colectivul Grupării Mobile Constanța vă dorește, ca anul care vine să vă aducă sănătate, liniște și prosperitate. La Mulți Ani !
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii