Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:20 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Neamț O femeie a ajuns la spital după ce era să se înece în râul Bistrița

ro

01 Aug, 2023 09:23 764 Marime text

Sursa foto: ISU Neamț
  • În această dimineață, 1 august 2023, la ora 06:42, pompierii au fost înștiințați despre faptul că în municipiul Piatra Neamț se observă o persoană care e pe cale să se înece în apele râului Bistrița.
 
În această dimineață, 1 august 2023, la ora 06:42, pompierii au fost înștiințați despre faptul că în municipiul Piatra Neamț se observă o persoană care e pe cale să se înece în apele râului Bistrița, transmit reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț.
 
La locul solicitării s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu o autospecială complexă pentru intervenție, o autospecială pentru descarcerare, o barcă și o ambulanță SMURD TIM.
 
Ajunși la locul indicat, pompierii au identificat o persoană ce se afla în apele râului Bistrița, în aval de podul Căprioara.
 
Cu ajutorul bărcii pompierii au scos din apă o femeie de 63 de ani. Aceasta a fost preluată de echipajul SMURD TIM și transportată la UPU Piatra Neamț în stare de conștientă, au încheiat reprezentanții ISU Neamț.

Citește și:

O persoană, în pericol de înec în Vama Veche, județul Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii