Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:40 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Neamț Incendiu la o gospodărie din localitatea Țolici

ro

17 Aug, 2023 16:24 789 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Astăzi, 17 august 2023, în jurul orei 11:15, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie în localitatea Țolici din comuna Petricani.
 
Astăzi, 17 august 2023, în jurul orei 11:15, pompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț au fost înștiințați despre producerea unui incendiu într-o gospodărie în localitatea Țolici din comuna Petricani, transmite un comunicat din partea ISU Neamț.
 
La locul solicitării s-au deplasat trei echipaje de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Târgu Neamț.
 
Incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă la o construcție cu rol de adăpost pentru animale și plante furajere, existând posibilitatea propagării la alte anexe gospodărești.
 
Pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea incendiului. Au ars 100 mp din acoperișul construcției și o tonă de fân.
 
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul electric produs de un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.
 
O femeie de 73 de ani, proprietara gospodăriei, a suferit un atac de panică. Aceasta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD, refuzând transportul la spital, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Descoperire macabră în Arad: Cadavrul unei femei găsit în râul Mureș
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii