Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:34 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ISU Bihor Misiune de salvare desfășurată de pompierii militari (GALERIE FOTO)

ro

26 Dec, 2021 15:54 1554 Marime text



 
  • În cursul zilei de duminică, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au fost solicitați să intervină pentru evacuarea unui bărbat de la Stația de Epurare a Apei din localitatea Ioaniș, acesta fiind surprins de creșterea nivelului apei, din cauza precipitațiilor abundente.













Misiune de salvare desfășurată de pompierii beiușeni






În cursul zilei de duminică, 26 decembrie a.c., în jurul orei 10.15, pompierii militari din cadrul Secției Beiuș au fost solicitați să intervină pentru evacuarea unui bărbat de la Stația de Epurare a Apei din localitatea Ioaniș, acesta fiind surprins de creșterea nivelului apei, din cauza precipitațiilor abundente, peste terenul arabil pe care trebuia să-l străbată pentru a ajunge la drumul principal, în unele locuri adâncimea apei fiind de aproximativ un metru.












Pompierii beiușeni s-au deplasat de urgență la fața locului, cu o autospecială de intervenție și o barcă, însă nu s-a impus utilizarea acesteia din urmă. Forțele de intervenție au echipat corespunzător bărbatul, în vârstă de 65 de ani, l-au asigurat și l-au adus teafăr, la loc sigur.















Avertizare hidrologică -COD PORTOCALIU!


Conform avertizării hidrologice emise de Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, până în data de 27 decembrie a.c., ora 24:00, județul Bihor se află sub incidența Codului Portocaliu, care vizează râurile din bazinele hidrografice Crişul Repede și Crişul Negru, fenomenele avertizate fiind “Scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie, viituri rapide pe râurile mici cu posibile efecte de inundaţii locale şi creşteri de debite şi niveluri pe unele râuri din bazinele hidrografice menţionate, cu posibile depăşiri ale COTELOR DE APĂRARE”.






Sursa foto: ISU Bihor
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii