Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPS Teodosie, acuzat ca a facut afaceri cu Braul Maicii Domnului

ro

24 May, 2009 16:32 3017 Marime text

Arhiepsicopia Tomisului intră din nou în centrul unui scandal. Potrivit Antena 3, Înaltpreasfinţia Sa Teodosie este acuzat că ar fi făcut afaceri cu Brâul Maicii Domnului adus din Grecia. Preotul care îi aduce aceste acuze spune că ierarhul ar fi încasat circa 300.000 euro.

"În faţa reprezentanţilor Sfântului Sinod, mi-am luat angajamentul că, sub nici o formă, nu vor exista interese materiale odată cu aducerea Sfântului Brâu în România. În momentul când am ajuns cu el în Mangalia, Înaltul Teodosie a avut grijă să transforme aducerea Sfântului Brâu în România într-o afacere personală", susţine Traian Chircu, fost preot paroh la Biserica de Garnizoană Mangalia. Potrivit acestuia, în prima zi, „brâuleţele" au fost vândute la preţul de 3 lei, iar a doua zi costurile au crescut la 5 lei. Persoanele care au ajutat la împărţirea lor şi-au dat seama despre ce este vorba când deja era prea târziu, se menţionează pe pagina de Internet antena3.ro .

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Abc 25 May, 2009 09:19 Este total Adevarat !!! stiam de atunci ca asa procedeaza Teodosie cu aceste pelerinaje regizate.de cand a venit la Tomis numai asa procedeaza speram ca i sa infundat de data asta. Cert este ca trebuie aruncat cat mai repede din Constanta ca este unul din cei mai nenorociti episcopi fosti securiti,si va sugruma biserica dobrogeana fara sa ne dam seama. PIEI SATANA, INAPOIA NOASTRA!!!
  • Spagoveanul fost Porcu, tot un mare Porc a ramas! 24 May, 2009 20:00 Aloo! Ziua de Constanta!! Aloo! Ia sa nu va mai luati atat de Porcu! Pardon fost Porcu acum Petrescu dar un mare PORC acum, cu toate ca si-a schimbat numele! Ce-i drept mass media mai bland l-au botezat Spagoveanul! Te pomenesti ca prea inaltului i-o fi placand si spaga? Cum zicea parintele si patronul la Kanal D ca isi freca bucuros banii de barba! Teodosie si cume e cu bogatia asta? A fost bogat jurnalistul de la Romania Libera sau nu? Teodosie fugi repede acuma la Aneta Badiu Vrajitoarea sa-ti zica ce e de facut! Imi pare rau pentru credinciosii ce au tinut la Teodosie , si eu am tinut dar mare panarama de om e! Sper sa iasa k lumea la iveala potlogariile lui! De el si de Aneta Badiu foarte timid s-a scris in presa, Lazarus e singurul ce a pus mana pe o inregistrare video! Pacat ca in Constanta si-a adus si instalat numai nemernici prin parohii pe bani, si astia nu sufla un cuvant ca ii jupoaie Teodosie. Dar o sa iasa mizeriile Teodosie la iveala! Nimic nu este ascuns care sa nu se descopere...scrie la Scripturi stii tu bine! Va veni si vremea ta! Poate scapam de tine si te trimite Daniel la Dorna Arini la hoteluri sa fii director, manager in turism cu Aneta Badiu consiliera de imagine si descoperirea viitorului! Iaka Bogdanel ca si pe tine te-a descoperit Dumnezeu ca ai facut preoti nevinovati sa sufere! Si sa stii ca ai blesteme pe cap, foarte greu iti va fi de nu te vei pocai si nu iti vei cere iertare! Numai eu stiu cati-va parinti ce fac zi si noapte acatiste si slujbe si tin post sa va descopere mizeriile!
  • tdc 24 May, 2009 18:47 si, doi bani nu da ipsul pe ce spune lumea. a ajuns la masura cind constiinta nu-l mai mustra, iar constiinta nu mai mustra cind atingi culmea virtutiilor sau culmea pacatelor. care o fi la el ?