Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Tulcea Copil accidentat pe trecerea de pietoni

ro

15 Nov, 2021 14:39 1166 Marime text
  • Conform informațiilor furnizate de IPJ Tulcea, un băiat în vârstă de 10 ani a fost accidentat pe trecerea de pietoni de către un tânăr de 19 ani ce conducea pe strada Vlad Țepeș din orașul Babadag, județul Tulcea.
 
Conducătorul auto a părăsit locul faptei, fără încuviințarea organelor de poliție.
 
În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Vătămare corporală din culpă” și ,,Părăsirea locului accidentului”.
 
Comunicatul oficial IPJ Tulcea:
 

„La data de 13 noiembrie a.c., în jurul orelor 12:40, polițiștii tulceni au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, în orașul Babadag.
 
Din primele verificări efectuate de polițiști la fața locului, a reieșit că, un tânăr de 19 ani, din orașul Babadag, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe strada Vlad Țepeș, din aceeași localitate, ar fi accidentat un pieton (băiat), în vârstă de 10 ani, din Babadag, ce se afla în traversarea străzii.
 
În urma accidentului, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție.
 
În cauză, polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ,,Vătămare corporală din culpă” și ,,Părăsirea locului accidentului”.
 
În continuare, polițiștii efectuează verificări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.“

Sursă foto: Arhivă Ziua de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii