Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Olt Pieton lovit în localitatea Jitaru! Acesta a avut nevoie de îngrijiri medicale

ro

17 Sep, 2023 16:11 884 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 16 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 - European 574, în localitatea Jitaru, a avut loc un eveniment rutier.

La data de 16 septembrie 2023, în jurul orei 20:10, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 65 - European 574, în localitatea Jitaru, a avut loc un eveniment rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt. 

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism condus de un tănăr, în vârstă de 31 de ani, din orașul Scornicești și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 63 de ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului rutier, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Delta Dunării: UPDATE. Accident naval între două ambarcațiuni care transportau turiști, pe Canalul Olguța. O persoană s-ar fi înecat (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii