Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:05 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Olt Accident rutier în afara comunei Deveselu. Ce spun polițiștii

ro

21 Oct, 2023 09:10 1936 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 20 octombrie 2023, în jurul orei 21:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu, a avut loc un eveniment rutier.

La data de 20 octombrie 2023, în jurul orei 21:45, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe Drumul Național 54, în afara comunei Deveselu, a avut loc un eveniment rutier, transmite un comunicat din partea IPJ Olt.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii Serviciului Rutier Olt.

Din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Rusănești, județul Olt, din cauze ce urmează a fi stabilite în cursul cercetărilor, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un pom.

În urma evenimentului rutier, conducătorul auto a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina în vederea efectuării necropsiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Accident mortal Constanța azi: Oficial de la IPJ Constanța despre tragedia de pe DN 22
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii