Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:48 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Maramureș Bărbat reținut pentru posibil act sexual cu un minor

ro

13 Nov, 2023 21:51 826 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru posibil act sexual cu o minoră, dispărută de acasă în urmă cu şase zile, în municipiul Sighetu Marmaţiei, a informat, luni seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma.
     
Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost reţinut de poliţişti pentru posibil act sexual cu o minoră, dispărută de acasă în urmă cu şase zile, în municipiul Sighetu Marmaţiei, a informat, luni seara, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş, Ionela Cosma, conform Agerpres.

„În continuarea cercetărilor efectuate de poliţişti în cazul dispariţiei minorei de 13 ani din municipiul Sighetu Marmaţiei, la sediul poliţiei a fost audiat astăzi, 13 noiembrie a.c., un bărbat în vârstă de 34 de ani care locuieşte în imobilul în care a fost identificată minora. Având în vedere faptul că, în baza probatoriul administrat până în prezent, se conturează elementele constitutive ale infracţiunii de act sexual cu un minor, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a spus Ionela Cosma.


Conform aceleiaşi surse, bărbatul respectiv urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei cu propunere de arestare preventivă.


Citește și:
În Vaslui: Șofer de 19 ani, băut, fără permis, a fost implicat într-un accident rutier
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii