Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:41 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Unul dintre șoferii implicați în accidentul dintre Eforie Nord și Eforie Sud, testat pozitiv pentru amfetamină

ro

29 Dec, 2021 16:01 11579 Marime text
Polițiștii au stabilit că șoferul autoturismului BMW, implicat în accidentul de astăzi de pe DN39 dintre Eforie Nord și Eforie Sud se afla sub influența substanțelor interzise în momentul accidentului. 

La fața locului bărbatul de 39 de ani a fost testat cu aparatul etilotest care a stabilit că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, aparatul indicvând o alcoolemie de 0,84 la mie. 

Potrivit IPJ Constanța, astăzi, în jurul orei 13.00, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN 39, între localitățile Eforie Nord și Eforie Sud.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 39 de ani, și o autoutilitară, condusă de un bărbat, de 52 de ani, care circulau din sensuri opuse. 

În urma impactului, autoturismul a fost proiectat într-un stâlp de iluminat public. 

„Din primele cercetări a reieșit că șoferul de 39 de ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, rezultatul cu aparatul etilotest fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei î…

În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că, la momentul producerii accidentului, șoferul de 39 de ani se afla sub influența substanțelor psihoactive.

Acesta a fost testat cu aparatul drug-test, rezultatul fiind pozitiv pentru amfetamină“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii