Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Substanțe dopante cu grad mare de risc, descoperite într-o autoutilitară (FOTO)

ro

24 Dec, 2023 16:28 1056 Marime text
Sursă foto: IPJ Constanța
  • La data de 23 decembrie 2023, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu în cadrul acțiunii „Blocada”, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unei autoutilitare care se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu.
     
La data de 23 decembrie 2023, în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța, aflați în executarea atribuțiilor de serviciu în cadrul acțiunii „Blocada”, au efectuat semnal regulamentar de oprire șoferului unei autoutilitare care se deplasa pe bulevardul Aurel Vlaicu, transmite un comunicat din partea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Conducătorul auto și pasagerul au fost legitimați, stabilindu-se că este vorba de doi bărbați, de 35 de ani, respectiv 33 de ani. 

În urma efectuării controlului vehiculului, în interiorul acestuia au fost descoperite aproximativ 1.000 de kilograme de diferite substanțe dopante cu grad mare de risc.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind preluate de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, potrivit competenței, a încheiat sursa citată.

Sursă foto: IPJ Constanța

Citește și:
Acțiunea „Blocada” în județul Constanța. Iată ce au constatat polițiștii (GALERIE FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii