Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:37 29 09 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța, punct de vedere în urma imaginilor apărute în spațiu public, de la petrecerea de la Olimp

ro

13 Jul, 2020 15:28 1952 Marime text
  • IPJ Constanța, punct de vedere în urma imaginilor apărute pe Internet de la petrecerea de la Olimp
În mediul online, au apărut mai multe imagini de la petrecerea deschiderii unei locații în stațiunea Olimp, județul Constanța, unde au participat mai multe vedete autohtone și influenceri. De altfel, există cel puțin un caz confirmat al unei persoane care a participat la eveniment. Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a transmis un punct de vedere cu privire la imaginile apărute în spațiul public.

”Cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public, din timpul inaugurării unui hotel din stațiunea Olimp, vă comunicăm faptul că este vorba despre un eveniment din data de 26-27 iunie 2020, care a avut loc în aer liber.

Precizam faptul că,  polițiști din cadrul stațiunii Olimp au efectuat verificări la acel moment, au făcut recomandari ca invitații să fie așezați la mese a. î. să se păstreze distanțarea, ulterior luandu-se măsurile necesare pentru a se conforma.

 Totodată, personalul  purta măști și mănuși de protecție, de asemenea, pe un coridor exista și un aparat de termoscanare.
Polițiștii au întocmit un proces verbal cuprinzând inclusiv datele consemnate în declarațiile pe proprie răspundere ale invitaților cu privire la prevenirea si combaterea infectiilor cu CORONAVIRUS (COVID-19).

De asemenea, au fost înștiințati despre organizarea evenimentului cultural și reprezentantii DSP, DSV si ai IJJ Constanța.

Astăzi, 13 iulie a.c., polițiști din cadrul I.P.J. Constanța s-au autosesizat în urma imaginilor din spațiul public și au luat legatura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Ti-a placut articolul?

Comentarii