Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:31 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Polițiștii au desfășurat o campanie de prevenție la Vama Veche! Iată ce activități au făcut

ro

13 Jul, 2023 13:04 922 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: polițiadefrontieră.ro
  • Miercuri, pe 12 iulie, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean din Constanța au desfășurat o campanile de informare cu privire la preveirea infracțiunilor specifice sezonului estival.
 
Ieri, la data de 12 iulie, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă și specialiști din cadrul Agenției Naționale Antidrog - Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Constanța, au desfășurat activități de prevenire în stațiunea și Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche.
 
Acțiunile derulate au avut avut în vedere prevenirea infracțiunilor specifice sezonului estival, a celor săvârșite cu violență și, nu în ultimul rând, consumul de droguri sau alte substanțe interzise.
 
Astfel, polițiștii au purtat discuții cu turiștii din stațiunea Vama Veche, dar și cu persoanele aflate în tranzit în Punctul de Trecere a Frontierei Vama Veche, scopul fiind acela de a nu deveni victime ale infracțiunilor.
 
Totodată, polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității și Postului de Poliție Agigea au desfășurat activități de prevenire a furturilor de și din autovehicule, a faptelor săvârșite cu violență și a consumului de droguri sau alte substanțe interzise, în rândul conducătorilor auto aflați în Poarta de acces nr. 7 a Portului Constanța

Citește și:

Zeci de percheziții, derulate de polițiști la locuințele unor suspecți din București! Prejudicii de milioane de euro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii