Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:11 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Constanța Dosare penale pentru cetățenii care săvârșesc infracțiuni la regimul rutier

ro

22 Nov, 2021 12:36 1478 Marime text

Polițiștii rutier au constatat, în ultimele 24 de ore, o serie de infracțiuni săvârșite de către cetățeni la regimul rutier.

Printre cetățenii depistați, polițiștii au identificat un minor în vârstă de 17 ani care a condus un autoturism pe strada Stejarului, în comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Comunicatul oficial IPJ Constanța:

„La data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiști din cadrul Postului de Poliție Cobadin au identificat un tânăr, de 17 ani, care a condus un autoturism pe strada Stejarului, în comuna Cobadin, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 49 de ani, care a condus un autoturism pe strada Canarului, în Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, polițiști din cadrul Postului de Poliție Nicolae Bălcescu au identificat un bărbat, de 29 de ani, care a condus un autoturism pe strada Oborului, în comuna Nicolae Bălcescu, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.“


Sursă foto: Facebook/Direcția Generală de Poliție a Municipiului București


Citește și:

/stiri/eveniment/ipj-constanta-amenzi-pentru-cetatenii-ce-nu-respecta-normele-legale-impuse-in-contextul-pandemiei-de-coronavirus-764676.html
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii