Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:58 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Intervenție de urgență la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida din București! Mai mulți elevi, evaluați de cadrele medicale (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

13 Feb, 2024 11:39 811 Marime text
sursa foto: ISU BIFS-a dat alarma în această dimineață la Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida, de pe bulevardul Basarabia din București. 

Potrivit ISU B-IF, în incinta cladirii a fost utilizat un spray iritant, posibil paralizant, iar în urma evenimentului sunt mai multi elevi care acuză stare de rău.

„Până în acest moment au fost evaluați medical 15 elevi si s-a luat decizia ca 5 dintre acestia sa fie transportati la spital. Alti elevi sunt in autospeciala pentru victime multiple si urmeaza a fi transportati la spital.

Actiunea de evaluare medicala este in desfasurate, mai sunt si alti elevi cu acuze medicale similare pentru care se va lua o decizie privind necesitatea de a fi transportati la spital“ - au mai precizat reprezentanții ISu B-IF


Au fost alertate 8 SMURD, 4 echipaje de ambulanță de la SABIF, autospeciala CBRN, 2 autospeciale pentru victime multiple,  2 autospeciale de stingere cu modul de prim-ajutor.

Interventia este in desfasurare.

UPDATE: 

29 copii au fost evaluați medical, iar 25 au fost transportați la spital( 14 la Grigore Alexandrescu și 11 la Marie Curie). 

UPDATE Final

33 copii au fost evaluați. Dintre aceștia 25 au fost transportați la spital ( 14 la Grigore Alexandrescu și 11 la Marie Curie)

citește și: 

Alertă la metrou, în București! Evacuare la Unirii, din cauza unui atac cu o substanţă chimică
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii