Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:21 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență în zona Poarta 1 din Portul Constanța. Un bărbat a murit. Ce spune IPJ Constanța (GALERIE FOTO+VIDEO)

ro

11 Nov, 2021 08:24 7036 Marime text
  • Intervenție de urgență în zona Poarta 1 din Portul Constanța 
UPDATE. Oficial de la IPJ Constanța 

În această dimineața, în jurul orei 8.15, polițiști din cadrul Serviciului de Poliție Transporturi Maritime au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar pluti în acvatoriul Portului Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au stabilit că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, de 68 de ani. 

Conform primelor cercetări efectuate, polițiștii au constat faptul că nu sunt prezente urme de violență la nivelul feței sau trupului. 

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.


În urmă cu câteva momente, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dobrogea a fost solicitat să intervină în zona Poarta 1 din Portul Constanța.

Din primele informații este vorba despre  recuperarea unei persoane care plutește în Marea Neagră. Este vorba despre un bărbat în jurul vârstei de aproximativ 60 de ani. 

Medicul Diana Claudia Tatarici, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă al judeţului Constanţa spune că este vorba despre un bărbat, în vârstă de 68 de ani. 

Este voba despre un acccident prin submersie. La fața locului Smurd B si Saj C2. 

La locul evenimentului  au fost trimise echipaje medicale de prim ajutor precum și echipaje ale Poliției Constanța pentru a stabili cu exactitate cauzele și circumstanțele în care a avut loc evenimentul. Intervenția se află în desfășurare.

Sursa foto-video: ZIUA de Constanța 

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii