Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:39 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență a Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale! Un bărbat baricadat în locuință fără hrană și căldură, preluat de oamenii legii

ro

12 Jan, 2024 17:19 822 Marime text
Luptătorii Serviciului de Acţiuni Speciale (SAS) au intervenit astăzi în ajutorul unui bărbat de 56 de ani, din Râmniceni, județul Vrancea care se baricadase în propria locuinţă de aproximativ cinci zile, fără mâncare şi căldură, punându-şi viaţa în pericol.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, vineri, 12 ianuarie, în jurul orei 10,20, prin apel 112, a fost semnalat faptul că, în localitatea Râmniceni, un bărbat cunoscut cu afecţiuni psihice şi agresiv s-a baricadat în locuinţă de circa 5 zile, punându-şi viaţa în pericol.

„La faţa locului s-a deplasat o patrulă de ordine publică din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Năneşti, care a găsit un bărbat baricadat într-una din camerele locuinţei, fără nicio sursă de încălzire. Acesta se afla într-o stare accentuată de agitaţie şi refuza orice dialog cu poliţiştii. Pentru că acesta era cunoscut cu afecţiuni psihice grave, a fost solicitat sprijinul luptătorilor SAS", au precizat reprezentanții IPJ Vrancea.


Din primele informații, bărbatul ar fi fost văzut ultima dată la finele săptămânii trecută, sesizarea la 112 fiind făcută de către un apropiat al familiei, care s-a temut pentru viaţa acestuia.

Potrivit IPJ Vrancea, după ce a fost imobilizat în urma pătrunderii în imobil a luptătorilor SAS, bărbatul a fost transportat la Spitalul Judeţean pentru acordarea de îngrijiri medicale. Acesta urmează să fie internat într-o secţie de specialitate. 

Citește și: 

Cercetați pentru trafic internațional de droguri de mare risc și trafic intern de droguri de mare risc
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii