Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Intervenție de urgență a ARSVOM în dana de gabare din Portul Constanța! Un muncitor a căzut de pe o macara (GALERIE FOTO)

ro

28 Oct, 2023 22:09 1377 Marime text
Sursa galeriei foto: ARSVOMÎn această seară,  în jurul orei 20:45, nava SAR ARES,  aparținând Agenției Române de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (A.R.S.V.O.M) a fost solicitată de către Căpitănia Constanța să intervină de urgență, pentru preluarea unui muncitor portuar care a căzut de pe o macara. 

Potrivit reprezentanțilro ARSVOM, operațiunea s-a desfășurat în dana de gabare, la nava Belmoira, sub pavilion Norvegia.

Sar ARES s-a deplasat cu rapiditate în zona indicată, împreună cu un echipaj SMURD. Aceștia au preluat victima la bordul navei SAR și s-au îndreaptat cu aceasta spre Gara Maritimă. 
 
Victima s-a aflat sub supravegherea echipajului medical de la bordul navei SAR ARES. 

„La ora 21:37, bărbatul rănit a fost predat serviciilor medicale din Gara Maritimă și s-au îndreptat cu acesta spre spital.
Felicitări colegilor de pe nava SAR ARES pentru promptitudine și profesionalism, lui Comandantului Nasiescu, ofițerului mecanic Blaga și motoristului Haisan.
Misiune îndeplinită!“ - au mai precizta reprezentanții ARSVOM

Citește și: 

Intervenție de urgență a ARSVOM pe Marea Neagră la intrare în Portul Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii