Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:42 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Intervenție a negociatorului și polițiștilor de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și cei ai Poliției Năsăud, pentru salvarea unei persoane.

ro

22 Nov, 2023 11:05 792 Marime text
Foto cu rol ilustrativ
  • La data de 21 noiembrie 2023, în jurul orei 23.00, a fost sesizat, prin 112, faptul că un bărbat de 57 de ani din Nepos s-a urcat pe o schelă și, având asupra lui o canistră cu combustibil, amenință cu incendierea.

La data de 21 noiembrie 2023, în jurul orei 23.00, a fost sesizat, prin 112, faptul că un bărbat de 57 de ani din Nepos s-a urcat pe o schelă și, având asupra lui o canistră cu combustibil, amenință cu incendierea.

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, avea nemulțumiri în legătură cu construcția unui gard, în incinta unui cimitir din localitate, fiind tăiați niște stâlpi de la o împrejmuire a mormintelor unor membri ai familiei lui.

La fața locului au intervenit polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud, împreună cu polițiștii de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale și un negociator, iar după discuțiile purtate cu acesta, bărbatul a fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Totodată, în urma sesizării bărbatului de 57 de ani, din aceeași zi, polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis cu privire la comiterea infracțiunii de distrugere, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Polițiștii din Constanța vor protesta în fața Prefecturii și în fața IPJ! Iată când
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii