Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:58 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inspectorii vamali au confiscat la Agigea mai multe bunuri

ro

11 Mar, 2014 00:00 1824 Marime text
Inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal de Frontieră Constanţa Sud au descoperit diverse mărfuri (mingi gonflabile, centuri, răzătoare, cuptoare electrice) susceptibile de a fi contrafăcute, în valoare de aproximativ 107.400 de euro, ca urmare a controlului efectuat asupra a două containere sosite din China pentru două societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti.
 
Inspectorii vamali de la Biroul Vamal de Frontieră Constanţa Sud - Agigea, acţionând în baza analizei de risc, au procedat la efectuarea controlului amănunţit asupra a două containere sosite din China pentru două societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti. Ca urmare a acestui control, inspectorii vamali au reţinut diverse mărfuri (mingi gonflabile, răzătoare din aluminiu, cuptoare electrice, dresuri medicinale, centuri pentru spate) susceptibile a aduce atingere drepturilor de proprietate intelectuală ale mărcilor Disney, Nicer Dicer, Flavor Wave, Slim Lift, respectiv Kosmodisk, cu o valoare de piaţă de aproximativ 107.400 de euro.
Conform prevederilor Regulamentului (UE) nr. 608/2013 şi ale Legii nr. 344/2005 privind unele măsuri pentru asigurarea respectării drepturilor de proprietate intelectuală în cadrul operaţiunilor de vămuire, autoritatea vamală a reţinut bunurile contrafăcute în vederea trimiterii spre expertizare, la finalizarea cazului urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii