Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:46 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiștii județului Constanța

ro

10 Mar, 2021 12:14 1636 Marime text
  • Au fost prinse mai multe persoane ce au condus sub influența băuturilor alcoolice, în județul Constanța
 
La data de 9 martie a.c., în jurul orei 12.00, polițiști din cadrul Poliției orașului Cernavodă au identificat un bărbat, de 25 de  ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Titulescu din orașul Cernavodă, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,41 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 12.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia au identificat un bărbat, de 52 de  ani, care a condus un autoturism pe strada Oituz din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

La data de 9 martie a.c., în jurul orei 13.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Medgidia au identificat un bărbat, de 65 de  ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Independenței din municipiul Medgidia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.

  Raluca Aida ABBAS este studentă în anul II la Facultatea de Litere a Universității Alexandru Ioan Cuza din Iași.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii