Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracţiuni judiciare

ro

16 Apr, 2013 00:00 1028 Marime text
La data de 14 aprilie, ora 18.00, poliţiştii Secţiei 2 au fost sesizaţi de către personalul de pază al unui hypermarket constănţean despre faptul că o persoană a încercat să sustragă mai multe articole de îmbrăcăminte.

Patrula de poliţie deplasată la faţa locului a constatat că cele reclamate se confirmă, identificând persoana ca fiind o femeie în vârstă de 44 de ani, din Bucureşti, şi găsind asupra sa 18 articole de îmbrăcăminte şi două perechi de cercei.
La doar o oră de la prima sesizare, poliţiştii aceleiaşi secţii de poliţie au fost sesizaţi de către personalul de pază al hypermarketului despre faptul că au reţinut încă o persoană care a sustras mai multe obiecte de îmbrăcăminte.
De această dată, oamenii legii au identificat persoana în cauză ca fiind o tânără în vârstă de 29 ani, din municipiul Călăraşi, asupra sa fiind găsite mai multe articole de îmbrăcăminte, în valoare totală de 4.900 de lei.
Şi poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Constanţa, a fost surprins de către agenţii de pază din cadrul unui hypermarket, în timp ce sustrăgea produse alimentare.
În fiecare dintre cele trei cauze prejudiciile au fost recuperate şi restituite unităţilor păgubite.
Celor în cauză li s-au întocmit dosare penale fiind cercetaţi în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii