Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:06 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infracțiuni constatate de polițiști pe drumurile din județul Constanța

ro

05 Jul, 2022 12:13 946 Marime text
Infracțiuni constatate de polițiști, foto cu rol ilustrativ: Poliția Română

La data de 4 iulie a.c., în jurul orei 7.00, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Mangalia, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Bărbatul în cauză a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 8.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 56 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I. C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 00.00, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au identificat un bărbat, de 28 de ani, care a condus un autoturism pe DN2A, în zona aeroportului Mihail Kogălniceanu, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 8.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 43 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dionisie cel Mic din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 5 iulie a.c., în jurul orei 9.00, polițiști din cadrul Biroului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 33 de ani, care a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din municipiul Constanța, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală, informează IPJ Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii