Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:20 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafic Liber pe toate drumurile și autostrăzile. Dar trebuie grijă. Asta spune Poliția Rutieră

ro

10 Aug, 2021 07:12 1578 Marime text
  • Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, la această oră (07.00-NR), nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită ca urmare vreunui eveniment rutier sau a condițiilor meteo nefavorabile.
 
Pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București - Ploiești, dar și pe DN 1 Ploiești – Brașov, se circulă în condițiile unui carosabil uscat, cu valori de trafic normale și vizibilitate bună.
 
În ceea ce privește fluența traficului, este semnalată aglomerație pe sensul de intrare în Capitală al autostrăzii A1 București-Pitești, dar și pe DN 4 (localitatea  Popești Leordeni).

De asemenea, sunt înregistrate valori ridicate de trafic pe Centura Capitalei, în zona localităților Chitila, Mogoșoaia, Domnești și Berceni.
 
Pe autostrada A1 Sibiu –Deva, km. 306+580 de metri, sensul către Sibiu, localitatea Sebeș, județul Alba, se efectuează înlocuirea rosturilor de dilatație, în perioada 4 august, ora 06:00 – 14 august, ora 14:30. Traficul rutier este restricționat pe banda de urgență și pe prima bandă, circulându-se doar pe banda numărul doi.
 
În perioada 1 – 31 august a.c., au loc lucrări de asfaltare a carosabilului pe DN 6 București-Alexandria, între kilometrii 70 – 73+331 de metri, în afara localității Vitănești, județul Teleorman. Traficul rutier se desfășoară pe ambele sensuri, însă cu restricții de viteză de 40 de km/h.
 
Pe sensul către Ploiești al DN 1A Brașov-Ploiești, la kilometrul 168, în apropierea localității Babarunca, județul Brașov, în urma condițiilor meteo din ultima perioadă, a avut loc o alunecare de teren pe o lungime de aproximativ 30 - 40 de metri. Se circulă alternativ, pe un sens, prin semaforizare.
 
Poliția Rutieră
:

„Pentru prevenirea accidentelor rutiere, sfătuim conducătorii auto să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare”.
 
Sursa foto: Arhivă ZIUA de Constanta
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii