Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:15 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incident violent în Iași! Un bărbat a cauzat daune serioase!

ro

21 Jan, 2024 11:19 672 Marime text
Bărbat reținut pentru comiterea infracțiunilor de furt și distrugere, la Iași! 

Sâmbătă, 20.01.2024, ora 13:50, Secţia 1 Poliţie Iaşi a fost sesizată prin apel 112 de o persoană, din mun. Iaşi cu privire la faptul că un bărbat, de 32 de ani, din Iași a lovit cu pumnii şi picioarele în uşa apartamentului său, provocându-i distrugeri, iar ulterior ar fi provocat distrugeri autoturismului său de unde i-ar fi sustras mai multe bunuri.

La faţa locului polițiștii Secţiei 1 Poliţie Iaşi au stabilit că cei doi bărbați se cunosc, incidentul manifestându-se pe fondul unor neînțelegeri anterioare între aceștia, transmite IPJ Iași. 

În cadrul verificărilor efectuate, polițiștii l-au depistat pe cel bănuit în zona comiterii faptei, având asupra sa bunurile sustrase, respectiv o trusă cu scule. Prejudiciu reclamat în urma distrugerilor și furtului este de circa 5000 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt și distrugere, iar în urma probatoriului administrat, față de bănuit s-a dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul IPJ Iași.

Astăzi, 21.01.2024, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi cu propuneri legale.


Citește și:

Scandal între doi bărbați! Distrugeri la o mașină și la poarta de acces a unui imobil
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii