Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent la o locuință din Tulcea! (FOTO)

ro

04 Dec, 2022 08:02 1207 Marime text
foto: ISU Delta Tulcea
Incendiu la o locuință În municipiul Tulcea! 

Ieri, 03 decembrie, prin apel la numărul unic de urgență 112, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Delta”  județului Tulcea, a fost anunțat că pe strada Racului din municipiu se manifestă violent un incendiu la o casă de locuit cu posibilitate de propagare la vecinătăți. 

Potrivit ISU Delta Tulcea, imediat două echipaje de pompieri formate din 9 subofițeri și un ofițer din cadrul Detașamentului Tulcea au ajuns la locul incendiului care se manifesta violent cu flacără deschisă la întreaga locuință și anexe. 

S-a intervenit pentru localizare și limitarea extinderii flăcărilor la o locuință învecinată, în acest moment incendiul fiind localizat. 

Intervenția este îngreunată din cauza faptului că în zonă nu sunt hidranți însă forțele au fost suplimentate cu autospeciale pentru un flux de apă constant. 

Nu sunt înregistrate victime. 

Pericolul incendiului a fost eliminat, iar focarele au fost stinse. Pentru că există pericolul de reaprindere din cauzat de smoala de pe un perete al locuinței, pompierii vor rămâne cu un echipaj de stingere pentru protecție., mai transmite sursa citată. 


 În urma incendiului a ars o casă de locuit de aproximativ 80 de mp și două anexe de aproximativ 10 mp fiecare.  locuința învecinată si anexele aferente acesteia au fost salvate de către pompierii tulceni. 

Cauzele probabile de producere a incendiului urmează a fi stabilite.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii