Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu violent la o biserică din județul Buzău. Lăcașul de cult, mistuit de flăcări (GALERIE FOTO)

ro

04 May, 2022 10:51 1006 Marime text
Incendiu Buzau, Foto: ISU BuzăuPompierii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Buzău au fost solicitați în această dimineață să intervină la un incendiu izbucnit în interiorul bisericii din localitatea Negoșina.

Potrivit ISU Buzău, la fața locului au fost dislocate de urgență 2 autospeciale de stingere cu apa și spumă, autoscara mecanică și o autocisterna, cu sprijin SPSU Berca.

„În urma pătrunderii in zona greu accesibilă autospecialelor de intervenție, la sosirea echipajelor de pompieri incendiul se manifesta generalizat la întreaga biserică, fără a surprinde victime.
Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de aproximativ 200 metri pătrați fără posibilități de propagare, iar în acest moment pompierii acționează pentru acesta lichidarea acestuia“ - au precizat reprezentanții ISU Buzău.

Conform ISU Buzău, din spusele sătenilor, clădirea data din anii 2001-2004 fiind construita în principal din material lemnos, ce a favorizat procesul de ardere și dezvoltare rapida a incendiului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii